Започваме годината с размах и с най-очакваната новина за всички iOS потребители!
Новият phyre е вече наличен за iPhone!


Всички притежатели на iOS устройства вече могат да се разплащат свободно, да изпращат пари и да управляват финансите си по начина, по който желаят. Защото phyre е по-добро от портфейл!


С новата версия можете:

  • Да получавате и изпращате пари на приятелите си мигновено и без такси.
  • Да поръчате безконтактна phyre Mastercard, с която да плащате на всеки ПОС терминал, както и да теглите кеш навсякъде по света.
  • Да плащате сигурно в интернет с безплатна виртуална Mastercard.
  • Да следите разходите си в реално време с безплатни и мигновени нотификации.

Разликата с Android

За разлика от Android, където плащанията на ПОС терминал могат да се осъществяват директно през телефона, при iOS това не е възможно на този етап. Причината за това е, че функцията за мобилни плащания за момента е заключена от производителя (Apple) за българския пазар. В момента, в който това се промени, ние сме готови да реагираме!

Всеки iOS потребител, който желае да ползва phyre за плащания на ПОС терминал или теглене на кеш на банкомат, ще има възможност да поръча физическа phyre Mastercard!

Поръчката става директно през приложението - необходимо е да въведете само адрес за доставка. Сумата за издаване и за доставка на картата е 10лв. Ще я заплатите през phyre, а нотификация за доставката ще получите от куриерската фирма.

И още няколко предимства на умната phyre карта

Контролирате я само през телефона си - процесът от поръчката до активирането ѝ става изцяло от Вашия iPhone.

Заключвайте и отключвайте картата, когато имате нужда от това.

Можете сигурно и лесно да видите ПИН кода си от устройството. Вече няма нужда да го записвате на листче или като контакт в телефона си. :)

Безплатна виртуална phyre Мastercard

В допълнение към физическата карта, можете да получите напълно безплатно и виртуална phyre Mastercard, с която да плащате сигурно в интернет. Просто заредете 10 или повече лева (или друга валута) и заявете картата от приложението. 

Можете да държите картата заключена, когато не я ползвате и да я отключвате, само когато имате нужда от това. Така ще бъдете напълно спокойни, когато пазарувате онлайн и ще се предпазите от всякакви злоупотреби.

Мигновени трансфери без такси

Накрая, но никак не на последно място, най-сладкото от phyre: безплатни мигновени трансфери между всички phyre потребители, вече достъпни и за iOS.

Просто изберете приятел (без значение дали е с iPhone или Android устройство) от листа си с контакти и му изпратете пари на мига. phyre потребителите са отбелязани със символ, а ако изберете да изпратите пари на приятел, който няма phyre, той ще си ги получи, веднага щом инсталира приложението.

Прехвърляйте средства към банковата си сметка без такси

Да, може да преведете средства от phyre към банковата си сметка във всяка българска банка без никакви такси! Това е идеално решение в случай, че получите по-голяма сума по phyre акаунта си от близки и приятели. Преводът отнема до 2 работни дни в зависимост от Вашата банка.

Някои неща не се променят

Основната функционалност на phyre за iOS до скоро беше именно дигитализирането на клиентски карти. Те разбира се остават във phyre и ще продължат да бъдат достъпни до всички. 

Ако все още не сте се възползвали от тази функционалност, ще споменем само, че phyre Ви дава възможността да използвате всичките си карти за лоялност директно от телефона си и да оставите пластиките у дома. Нужно е само да сканирате баркода на Вашата карта във phyre.


Ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да ни пишете в чата. Следете ни тук и в социалните мрежи, за да сте сред първите научили за новостите във phyre.