С огромно удоволствие съобщаваме, че от днес в Google Play е налична новата версия на phyre, която включва някои от най-желаните от вас функционалности.

Благодарим ви за големия интерес към phyre и за доверието, което проявявате към нас, а също така и за многото прекрасни идеи, които не спирате да ни давате.

Вземете безплатна виртуална phyre Mastercard

След като реализирахме възможността за извършване на плащания с phyre, виртуалната карта се превърна в една от най-желаните бъдещи функционалности. Е, познайте - тя вече е достъпна за всички. Просто я заявете през приложението и ще я получите веднага, напълно безплатно.

Използвайте своята виртуална phyre Мastercard за сигурни онлайн плащания. Можете да я контролирате от телефона си и да я активирате и деактивирате, когато имате нужда.

Всички плащания, които извършвате с виртуалната си карта, ще се появяват в историята на Вашите покупки във phyre и ще можете лесно да следите къде отиват парите Ви.

Поръчайте физическа phyre Mastercard

С физическата phyre Mastercard можете да теглите пари от всеки банкомат по света и да плащате безконтактно, в случай че батерията на телефона Ви падне.

Поръчайте своята карта през приложението до желан от Вас адрес. Сумата, която ще заплатите за картата и доставката до адрес, е посочена във phyre и ще бъде отразена в баланса Ви при поръчка.

Управлявайте картата през приложението - активирайте или деактивирайте, когато пожелаете.

Ако все още не сте инсталирали phyrе, се надяваме новите функционалности да Ви стимулират да го направите.  Ние продължаваме да работим за неговото подобрение и в този момент!

За да сте сред първите, които научават за новостите във phyre, не забравяйте да ни следите тук - на нашия сайт и в социалните мрежи.