Една от основните ни цели във phyre е да правим достъпа и управлението на средствата Ви свободен и бърз. Смеем да твърдим, че новата версия на phyre ще промени начина, по който изпращате средства и ще Ви спести пари от такси, които може да разпределите за по-разумни разходи или инвестиции.

Получавайте средства във phyre и ги превеждайте по банковата си сметка, без такси

Ако получите по-голяма сума пари в своята phyre сметка или просто желаете да ги оползотворите по начин, различен от “харчене” или изпращане на друг phyre потребител, може да го направите, като изберете да прехвърлите сумата по банковата си сметка.
За да извършите превода, просто:  натиснете бутона “изпрати” във phyre, който сте свикнали да използвате, за да изпращате пари до приятели. Всичко останало е лесно и интуитивно.

Най-хубавата част е, че е напълно безплатно за Вас и отнема само един работен ден.

За Ваше улеснение вече може да кръщавате банковите си сметки по удобен за Вас начин, без да се обърквате от дългите и сложни IBAN-и.

Зареждайте с банков трансфер

Освен, че можете да преведете парите по банковата си сметка, вече можете и да заредите своя phyre акаунт с банков трансфер!
Досега зареждането на сметка във phyre се случваше само чрез захранване директно с дебитна или кредитна карта.

Вече всеки потребител може да избере да зареди картата си, като използва стандартен банков трансфер. IBAN-ът и Вашият клиентски номер, по който трябва да се изпрати трансфера, са посочени във phyre. На практика това е нормален банков трансфер, може да го извършите през онлайн банкирането си или дори от клон на банка.

Важно е да въведете клиентския си номер, който е посочен в детайлите в основанието за плащане, за да знаем на кого да заредим средствата. За тази услуга phyre не налага никакви такси, но е възможно стандартни такси за трансфер да бъдат наложени от страна на банката, която ползвате.

Свали от Google Play

Новата функционалност на phyre улеснява всеки, който желае да изпрати пари на близък в или извън страната.

Най-големият чуждестранен инвеститор в България са всъщност българите, които живеят извън граница. Според справка на investor.bg в масивите на БНБ сумата на парите, изпратени от българи в чужбина до техните близки в България възлиза на над 1,115 млрд. евро за 2017-та година, което е повече от сумата, която чужди компании са инвестирали в страната ни.
Благодарение на новата си функционалност, phyre значително улеснява всички, които искат да изпратят пари на близък в България.

Например, ако роднина от Англия Ви изпрати пари, за да платите наема на апартамента му, сметките за месеца или каквото и да е, то това може да се случи бързо, лесно и сигурно с phyre. Нужно е само и двамата да имате сметка във phyre. След като изпращачът зареди средства в своята phyre сметка, може да направи мигновен паричен трансфер до своя близък, който може да прехвърли средствата по банковата си сметка.
Единствената такса, която може да бъде начислена, е в случай, че валутата на изпращане е различна от валутата на получаване.

Честни и открити

Както знаете, във phyre няма скрити такси и “малки буквички в договора”, затова е важно да Ви запознаем и с детайлите на функционалността в деня на нейното реализиране.

Минимална сума за превод от phyre към банковата Ви сметка е 20 лв. Това е така, заради таксите, които phyre поема за неговото извършване.

Максималната сума за превод  от phyre към банковата Ви сметка е 1000 лв. в една трансакция, като общата сума на трансакциите не може да прехвърля дневния лимит. Това е така, заради фактори, свързани с управление на риска. В следствие на това как ще реагирате вие - потребителите на phyre, и състоянието на пазара, ще решим дали и как можем да променим това ограничение.

Следете нашия блог и канали в социалните мрежи, за да сте сред първите научили за новостите във phyre.