Вероятно вече знаете, че когато поканите свои приятели във phyre, използвайки персоналния си линк, можете да вземете бонус.

Когато някой от тях инсталира phyre през Вашия линк и зареди средства, и двамата ще получите по 2 лв. начален бонус.

Бонусът вече е двоен

За да поощрим най-активните посланици на phyre, решихме да дадем двоен бонус на всеки, който доведе поне 3-ма нови потребители!

Времето Ви обаче е ограничено, така че побързайте да се възползвате от възможността още сега.
Кампанията ще продължи до 10.06.2019.

Ако в периода на Кампанията споделите  персоналния си линк към приложението, като поканите свои приятели да го свалят, и поне трима от тях инсталират приложението, ще вземете двоен бонус или по 4 лв. за нов потребител. Важно е потребителите да инсталират phyre до 10 юни 2019 и да заредят сметките си до 17.06.2019.


Как работи?

1. Влезте в таб "Печели" (Earn) в приложението

2. Изберете бутона “Сподели линк” (Share link) и изберете приложение като Messenger или Viber, през което да изпратите своя персонален линк до приятели.

3. Можете да ползвате също и бутона “Покани приятели” (Invite friends) и да им изпратите линка като SMS.

Всеки участник в кампанията, който отговаря на условията, ще получи удвоения си бонус след 17 юни 2019 по своя phyre account.

Друга възможност за Вас е да копирате линка и да го споделите в социалните мрежи. Споделете го като пост във Facebook или Twitter или го сложете в описанието на Instagram профила си.

За общи условия на кампания вижте тук.