Коледа вече чука на вратата и вие може би знаете какво искат вашите най-близки хора и сте избрали подаръци за тях.

Ние също искаме да ви подарим нещо, но тъй като не ви познаваме добре и не знаем какво харесвате, решихме просто да ви дадем пари, а вие ще решите какво да си купите.

Без да увъртаме повече, време е да обявим нашата двойна Коледна томбола! 📯

Купете подарък с phyre и спечелете 50 лв. обратно!

Ние вярваме, че доброто трябва да бъде възнаградено и затова ще възстановим 50 лв. по сметката на един от вас, който купи коледен подарък с phyre.

Право на участие в томболата имат всички phyre потребители, които са направили поне едно успешно плащане на ПОС терминал с phyre в периода  17.12.18  - 25.12.18, включително. Сумата е без значение. Без значение е и дали сте направили покупката с виртуална, физическа карта или телефон.

На 27.12 ще изтеглим един от Вас, който ще получи 50лв. в своята phyre сметка.

Важно уточнение е, че колкото повече плащания има един потребител, толкова по-голям шанс има да спечели. 1 успешно плащане = 1 участие в жребия.

Изпратете коледна честитка с phyre и спечелете

Освен подаръци е ясно, че ще си изпращаме и картички под формата на SMS-и.

Само че SMS-ите струват пари, а трансферите във phyre са безплатни.

Усещатe ли на къде бием?

Изпратете коледен подарък на близък под формата на трансфер във phyre и отново имате шанс да спечелите 50лв. oбратно в сметката си.

Право на участие имат всички phyre потребители, които са изпратили успешно поне един трансфер с phyre на свой приятел или роднина в периода 17.12.18 - 01.01.2019г.

Това е от нас! Започвайте да изпращате и да пазарувате.

Ще се свържем с победителите лично. Пълни условия на играта вижте тук.