Здравейте приятели,

Радостни сме, че phyre предизвиква все по-голям интерес сред все повече хора в България! За последните шест месеца за нас писаха не само най-големите медии у нас, но и част от най-популярните блогъри от различни сфери. Това ни мотивира да започнем една мини рубрика в нашия блог, в която да представяме текстове, посветени на phyre, мобилните портфейли и финтек услугите като цяло.

Зимният период ни провокира да ви представим един много коледно насочен текст от Гергана Георгиева от Gerifood.com, посветен на любимия ни дигитален портфейл!

Нима наистина годината отмина? Като че ли само преди миг домът ни бе изпълнен с весел смях, коледни песни, ухание на сладки с анасон, портокалова кора и канела. Любимият и дъщеря ни украсяват елхата и сред всеобщият смях и закачки традиционно поне едно от стъклените украшения не оцелява годишното веселие и се разпада в стотици малки светлинки по земята. Е, поне счупеното носи щастие. Елхата е прекрасна, а под нея в разновидни цветове примамливо блестят подаръците. Всяка мисъл, обич и жест, нежно стаени и тайно опаковани месеци преди идването на празниците. Какво ли се крие под пакета със златистата панделка?

Подаръка от любимият миналата година наистина ме изненада. Луксозен дамски кожен портфейл за карти за лоялност. Малък и компактен с безброй разпределения, перфектно събиращ множеството карти разпръснати хаотично из дамската ми чанта. В днешно време първият въпрос зададен във всеки магазин е “Имате ли карта за лоялност“? И защо ли не, с бонусовите отстъпки и процентни намаления, прибавянето на клиентска карта от любимите магазини носи изненади и наслада. Аз пътувам непрестанно и първоначално бях неистово възхитена от идеята за дамски портфейл носеща със себе си картите от любимите ми магазини в най-честите дестинации до Милано, Лисабон, Истанбул и Лондон. Живота е прекрасен, когато можем да осъществим своите мечти и всяко бизнес пътуване е изпълнено с вълнения. Летище, такси, конферентна зала с борда на директорите, събрала най-будните духове на всяка страна разискващи и оформящи стратегическото развитие на корпоративните ни сдружения из Азия и Европа.

Рутината на пътуванията, както и интензивността на всяка дискусия често обсебват цялото ми внимание и мимолетни докосвания до нещо свързано с дома, като подаръка от любимия, са безкрайно ценни. До момента, в който започвам да усещам, колко много натежава дамската ми чанта. При чести командировки на високи токчета с трио от чанти – дамска, лаптоп и ръчен куфар – всеки допълнителен грам тежи. И идва един момент в който разумът надделява над сантименталните чувства и едно от първите неща излитащи от дамската ми чанта се оказва безценният Коледен подарък на любимия – портфейла с карти за лоялност.

Вижте тук защо Гери препоръчва phyre на читателите си + специален жест към нови потребители на phyre.