Вслушваме се в гласа на своите клиенти и сме благодарни за всеки ценен съвет или блестяща идея. Нямаме търпение да споделим няколко дълго чакани новости, за някои от които често ни пишете.

🎉 Персонален IBAN 

Точно така, най-новата ни функция е въвеждане на персонален IBAN. За phyre това е поредна уверена стъпка в посока напълно функционален дигитален портфейл. Чрез персоналния IBAN можете да получавате стандартни банкови преводи. По този начин отпада всяка пречка като физическо лице да получавате и месечните си възнаграждения директно във phyre. Или пък стар приятел да ви върне дълга си дори от някоя далечна точка на света. Воала!

🥳 Изпращане на банкови трансфери

Наред с персоналния IBAN всички phyre потребители ще могат да изпращат банкови преводи в лева и евро до всяка банкова сметка в българска банка или банка, част от Европейското икономическо пространство.

🙌 Имаме план. Даже два.

За да сме в крак с финансовите ви потребности, създадохме два нови потребителски плана с различни опции и ценови модел. Запознайте се с phyre STARTER и phyre PLUS план!

Често ни задавате въпроса кога ще ви зарадваме с план без месечна такса, затова създадохме STARTER. Избирайки този phyre план, за вас ще бъде напълно безплатно:

  • Плащането на ПОС терминал 
  • Получаването на персонален IBAN 
  • Размяната на средства през приложението в мрежата на phyre
  • Ползването на картите за лоялност 

Със STARTER отпада месечната абонаментна такса, докато при план PLUS тя възлиза на 1,95 лв. 

PLUS план обаче предлага и други възможности:

  • Безплатно зареждане с карта до 250 лв.
  • Отличен фиксиран курс във всички валути дори и през уикендите - само 0.25% от сумата
  • Разумна месечна такса от 1,95 лв.

Избирайки phyre STARTER или phyre PLUS план, ще можете да върнете назад и да превключите от текущия си на друг план по всяко време. Преминаването от STARTER към PLUS план се случва мигновено, а в обратния случай прехвърлянето от PLUS към STARTER се осъществява след приключване на вече заплатения от вас период, за да не губите от абонамента си.

Едно е сигурно - ще можете да изберете своя план, който да отговаря на финансовите ви потребности. За да сравните изцяло възможностите на двата плана, хвърлете око тук.

🔥 ВАЖНО:

Ако сте създали phyre акаунта си преди 7 януари 2020, хубаво е да знаете, че получаването на персонален IBAN е безплатно за вас, но ще можете да се възползвате от опцията за банкови трансфери едва след като изберете своя нов план - STARTER или PLUS. За целта ще имате на разположение цели 2 месеца и ако в този период не преминете към един от двата плана, автоматично ще бъдете прехвърлени на STARTER.

За да изберете план и да се възползвате от новите функционалности, трябва да обновите до последната версия на приложението от Google Play или App Store.

Въвеждането на новите phyre функционалности налага промяна в Общите условия. Актуалните Общи условия можете да разгледате тук.