Изключително радостни сме да споделим за новата услуга Кредит на phyre, над която усилено работихме в колаборация с екипа на ПБ Лични финанси. 


Да, първият кредит през дигитален портфейл в България е факт! 🥂


За минути проверяваш кредитния си лимит без никакви такси! Той е на твое разположение по всяко време и когато имаш нужда, просто заявяваш желаната сума и при одобрение от ПБ Лични финанси парите са налични в портфейла ти до 15 минути. Можеш да заявиш кредит до 4000 лв

Предимства на услугата Кредит

💸 Само с един клик влизаш във phyre и проверяваш каква е максималната сума, която може да ти бъде отпусната (кредитен лимит). Проверката на кредитен лимит е без никакви ангажименти за теб – влизаш, отключваш кредитния си лимит и за броени минути научаваш сумата, която би могъл да усвоиш.
Така, когато ти потрябват пари, кредитният лимит е винаги на разположение и може да заявиш кредита си по всяко време. Няма такси за заявяване на кредит и за проверка на кредитен лимит. 


🛀 Освен комфорта да управляваш финансите си само с телефон от всяка точка, както и бързината, най-ценното предимство на услугата Кредит е цената – така съчетаваш удобството да вземеш кредит за нула време с доста изгодни условия: не дължиш абсолютно никакви такси, преди да усвоиш кредита, а годишната лихва не може да надхвърли 24%.


🛋️ Няма нужда да ходиш до офис или клон на банката, защото всичко се случва мобилно през приложението – от проверката на кредитния лимит, отпускането на кредит, подписването на документите, чак до усвояване и погасяване на кредита. Можеш да заявиш кредит дори от дивана вкъщи! 

Какво получаваш с услугата?

✔️ Проверяваш кредитния си лимит по всяко време и използваш отпуснатата сума наведнъж или на части

✔️ Можеш да вземеш до 4000 лв. с гратисен период до 58 дни

✔️След подадена заявка за кредит парите са при теб в рамките на 15 минути, ако получиш одобрение от ПБ Лични финанси

✔️ Без такси за проверка на лимит

✔️ Без такси за заявяване на кредит

✔️ Следиш лесно и удобно историята на своя кредит и плащаш всички вноски само с едно докосване


Какво е добре да знаеш? 

👉🏻 Предварително одобреният кредитен лимит (одобрението се извършва от екипа на ПБ Лични финанси) е с давност 30 дни. След изтичането на този срок можеш да кандидатстваш за нов кредитен лимит. Можеш да заявиш средства до размера на одобрения кредитен лимит, като екипът на ПБ Лични финанси ще потвърди отпускането му.

👉🏻 Отпуснатият кредит се погасява на вноски – всеки месец, на равни вноски. Няма такси за предсрочно погасяване, но можеш да съгласуваш предсрочното погасяване директно с екипа на ПБ Лични финанси.

👉🏻 Без ангажименти – няма такса за проверка на лимит. Няма такса за кандидатстване и усвояване на кредит. 

👉🏻 Крайната лихва се изчислява по време на одобрение от страна на ПБ Лични финанси спрямо оставащия гратисен период, но тя не може да бъде по-висока от 24%.

👉🏻 Падежната дата е винаги първо число на месеца. Можеш да извършиш плащането между 15-то число и края на предходния месец през приложението. 

👉🏻 Можеш да усвояваш суми от кредитния си лимит когато пожелаеш и колкото пъти прецениш.

👉🏻 Кредитният лимит е револвиращ – При погасяване на вноска същата се добавя обратно в лимита и може да бъде изтеглена отново, като нов кредит.

👉🏻 Гратисен период до 58 дни – между тегленето на кредита и първата вноска по него трябва да изминат поне 30 дни. Падежната дата е винаги на първо число.

Ако изтичането на 30-дневният период не се пада на първо число, то периодът до погасяване на вноската се удължава до първо число на по–следващия месец, например: ако изтеглиш кредита си на 3 май, падежната дата ще се падне по–следващия месец – на 1 юли (след изтичане на 58 дни максималния гратисен период). 

Ако изтеглиш на първо число в месец с 31 дни, първата падежна дата ще ти се падне на първо число от следващия месец (след 30 дни). 

Обновените Общи условия виж тук.


Ще се радваме да чуем твоята обратна връзка за услугата Кредит от phyre и ПБ Лични финанси, защото твоето мнение е ценно за нас. Пиши ни на support@phyreapp.com. 🙏