Не е нужно да чакаме Коледа и Великден, за да станат чудеса и да сбъднем нечия мечта. Всеки ден може да грее като малко чудо, стига да изберем да сме част от светлата страна и да сме преносители на доброто. Защото доброто е заразно. И носи удовлетворение и смисъл.

След партньорството с UNICEF България за нас е истинско щастие, че успяхме да осъществим още една своя мечта, а именно да направим възможни даренията за DMS каузи през phyre. Чест е да бъдем на страната на доброто и да предоставим още един начин то да достига до повече хора.
Чувството, когато човек помага и е част от благото на друг, е несравнимо и ние сме благодарни, че стартирахме партньорство с нашите приятели от DMS, които полагат огромни усилия светът да стане едно по-добро място.

Всеки phyre потребител, който има желание и припознае някоя кауза като своя, може мигновено и без такси да изпрати дарение до DMS през приложението. Вие избирате сумата и каузата, а нашата грижа е трансферът да пристигне мигновено.

За да дарите за избрана DMS кауза, следвайте няколко прости стъпки:

  • Натиснете бутона “Изпрати”;
  • Изберете опцията "Дари с phyre";
  • Изберете DMS, въведете желаната сума и в основанието напишете каузата, която подкрепяте (Например: DMS NIKI; Основание: набиране на средства за лечението на Ники);
  • Воала!

Средствата се прехвърлят автоматично към DMS, откъдето се насочват за каузата, за която дарявате. А денят ви със сигурност ще бъде слънчев и усмихнат. Защото, както казват нашите приятели от DMS, лесно е да избереш доброто.


Можете да разгледате всички активни DMS кампании тук.

#ИзбериДоброто #DMS #donate