Познаваме Голям и Малък Сечко като сърдити, сухи старчета, които не обещават повече от студ и мъгла. За щастие безценните моменти, подготвени от Mastercard, са неподвластни на климатичните особености. Януари и февруари ще се насладим на двe кулинарни събития, които със сигурност ще ни накарат да се почувстваме слънчево и уютно. И ще погалят небцето по начин, който задълго ще пазим в паметта си.

👨🏻‍🍳RSVP: Шефската маса

Резервирайте своето място на осмото издание на Chef’s Table с phyre и Mastercard, за да не пропуснете крайно вълнуващите 5 тематични вечери с 6-степенно меню. Кулинарните спектакли ще провокират всичките ви сетива благодарение на личните срещи с едни от най-изтъкнатите шеф-готвачи на България, чиито умения няма да ви оставят безучастни. Ще се насладите и на селекция висок клас вина, тематична декорация, специално подбрана музика и любопитна история към всяко меню. 

Chef’s Table е между 24 януари и 8 февруари. Ако заплатите дегустационното меню с phyre и Mastercard, ще получите гурме подарък, който ще запазим в тайна. Само ще подскажем, че надхвърля стойността на билета за събитието.


🚂RSVP: Царският експрес

Какво ще кажете за кулинарно приключение с великолепно дегустационно меню и запомняща се селекция вина? И то не къде да е, а на автентично място - във влака на царица Йоанна и цар Борис III.

Това вероятно е единственият толкова стар музеен влак, който все още е в движение и състоянието му е повече от отлично. Оставете се на чара на една отминала епоха и отпразнувайте Трифон Зарезан и любовта към виното с любим човек по живописен маршрут. Изисканите ястия са част от реални архивни царски менюта с обредни блюда с нов gourmet прочит от MIAM.

Priceless Trifon’s on a Royal Train е на 15 февруари и е за всички Mastercard картодържатели. Може да се сдобиете с куверт с phyre и Mastercard до 1 февруари на по-ниска цена.