Ето, че е лято. E, малко дъждовно, но пък лято. С него идва време за почивка - море, планини, разходки.

Този сезон доста често ще трябва да се пресягаме към портфейлите си, защото в повечето случаи всеки от нас малко или много обича да отпусне душата и кесийката, когато е на почивка. Все пак цяла година работим усърдно - заслужили сме.
Kолкото и да е приятно да не мислим за похарченото от нас, е добре и да поспестим където е възможно. Затова сме Ви приготвили няколко съвета, с които ще може да спестите както средства така и време.


Без повече “Нямам да Ви върна”

Сигурно сте изпадали в ситуация, когато на касата на бензиностанция или магазин, по път за морето, бъркате в портфейла си, в търсене на “точни пари”, стотинки, карти за отстъпки и прочие.  А някога случвало ли Ви се е да бъдете ощетени с 5 стотинки, защото нямали да Ви върнат?


Да, 5 стотинки не са много, но са си Ваши!

Има решение за такива леко фрустриращи ситуации и то е phyre. Дигиталният портфейл прави ежедневните разплащания по-сигурни, лесни и мигновени… и никой не Ви удържа 5 стотинки, освен ако Вие не решите да ги дадете. Също така, пестите и доста време, тъй като плащането с телефон отнема под 6 секунди.


Не носете кеш на плажа

Вероятно също се е случвало да си вземете кочан царевица или студена бира от близкото барче, докато се печете под жаркото слънце на плажа? По всяка вероятност се е наложило да платите кеш. Вярвате или не, някои от търговците, разкарващи се с вкусни, сладки, млечни царевички носят и ПОС терминали ;) В допълнение, много от баровете по плажа вече също ги използват, което отново прави плащането лесно и бързо.


Всички знаем, че изобщо не е удобно да се носят пари кеш, особено когато сме на плажа. Има много причини за това, една от тях е, че има достатъчно недоброжелатели, които могат да ни ги откраднат без дори да разберем.
С phyre Вашите пари са на сигурно място. Приложението е дори по-сигурно от използването на физическа карта. Когато се разплащате с телефона си, Вие не само потвърждавате плащането чрез ПИН или пръстов отпечатък, но при всяка трансакция се генерира различен “token”, който прави потенциалната кражба на Вашите пари и данни невъзможна. ‍


Как да харчим най-оптимално докато сме на почивка?

Знаем колко е трудно да контролираме разходите си по време на почивка. Когато плащаме с кеш е доста сложно да проследим къде отиват парите ни. phyre Ви дава възможността да следите разходите си в реално време. Можете и да добавите всичките си карти за отстъпки в телефона, което значи КРАЙ на ровенето по чантите, както и по-голяма възможност за пестене.

С всяко следващо обновление в приложението - идват още по-интересни и полезни функции, които Ви помагат да пестите време и пари.

Ако сте готови за летни приключения, искате и да спестите време и пари, свалeте phyre безплатно сега и въведете промо код: MORETO за да получите начален бонус, който можете да похарчите веднага! Кеф!