Живеем в дигитален свят. Заобиколени сме от много изкушения и винаги се намира начин да похарчим някой друг лев, но как бихме могли да следим разходите си и да знаем дали харчим парите си най-ефективно?

Ако някога сте се опитвали да пестите пари, знаете, че е доста по-трудно, отколкото звучи.

Правили ли сте таблици на ексел, с които да записвате къде и какво сте харчили? А, сваляли ли сте “budget manager” приложение на телефона си, с надеждата че ще бъде по-лесно и видимо за Вас да следите разходите си?

Ако, да .. след колко време започнахте да забравяте дали въведохте сметката си от супермаркета или кафето, което сте купили сутринта? Най-големият проблем на Budget manager-ите е, че нямат директна връзка с метода ни плащане и трябва да правим всичко ръчно.

Е, този проблем вече не съществува с phyre! Запознайте се с phyre Expenses.

Какво представлява “Expenses”?

С “Expenses” следите лесно всичките си разходи на дневна, седмична или месечна база. Най-хубавото е, че те са разделени по категории. Това значи, че винаги ще бъдете в течение за това какво и къде харчите.
Иконките, които сме подбрали за всяка категория ще направят “Expenses” изживяването Ви още по-интересно и цветно, а ориентирането в харчовете много по-лесно.Тъй като всекидневно работим по подобрението на приложението, е важно да споменем, че тази функционалност ще бъде подобрявана с всяка нова версия.
Ще се радваме да ни споделите мнението и опита си с “Expenses”.
Не забравяйте да ни следите тук и в социалните мрежи, за да сте сред първите разбрали за новостите във phyre.

Пишете ни на support@phyreapp.com за всичко свързано с нас, което Ви вълнува.