Обявяването на извънредно положение нахлу с гръм и трясък и тотално преобърна подреденото ни ежедневие. Постави всеки от нас пред безброй изпитания, въпроси и страхове. Ще се наложи да адаптираме духа и тялото си към някои от тях, но в човешката природа е заложено да виждаме и светлата страна. Във времена като тези ние, хората, се мобилизираме, рязко ставаме креативни и трескаво търсим начини за решаване на проблем. Свой или чужд. Защото сме заедно в това.

Точно така се чувства и целият екип на phyre. Желанието да сме максимално полезни през призмата на дигиталния портфейл ни доведе до идеята нашите потребители да могат да правят бързи и сигурни дарения без такса през phyre към новооткритата сметка на Министерство на здравеопазването в борбата срещу COVID-19.

Министерството на здравеопазването откри своя дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19. Дарените средства ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи, апаратура и респиратори.

За да дарите за каузата през дигиталния портфейл, следвайте няколко прости стъпки:

  • Натиснете бутона Изпрати
  • Изберете опцията Дари с phyre
  • Изберете Дарение към МЗ за справяне с COVID-19 и въведете желаната сума


Важно! 

Върху даренията за тази кауза няма такса за банков превод - това дарение е абсолютно безплатно.

🙏 Благодарим Ви, че в този труден момент мислите и сърцата ви са с онези, които се грижат за нашия живот на фронтовата линия срещу пандемията - лекарите и целия медицински персонал. Нека им върнем жеста.

 

Споделете каузата с приятели.

Останете у дома.

Бъдете здрави!