Освен, че употребата на дигиталния Ви портфейл Ви спестява време и такси, тя може да Ви помогне да пестите пари, дори когато харчите.
В тази статия ще Ви покажем четири актуални начина как да постигнете това с phyre.

Докато се придвижвате в града

Spark е услуга за споделено пътуване с електрически автомобил в града. Всяко пътуванe със Spark Ви дава възможността да спестявате, когато плащате със своята phyre Mastercard.

Всеки нов потребител на платформата, който добави phyre Mastercard като основно платежно средство, ще получи 5 лева допълнителен бонус!
Освен това ще получавате по 1 eGO точка за всеки изхарчен лев, като това важи и за вече активните потребители!  Промоцията е валидна от 11.01.2019 г.  до 01.03.2019 г. Пълните условия можете да видите тук.

При паркиране в зелена и синя зона

Urbo e приложение, което Ви позволява да заплащате за паркиране в градска зона със смартфон, като за целта е нужно да заредите приложението със средства.
В случай, че ползвате личния си автомобил, за да се придвижвате в града, предложението на Urbo е точно за Вас.

Ако все още не сте се възползвали от услугите на Urbo, сега е моментът да го направите с phyre.
Регистрирайте се в Urbo Parking, заредете ваучер за паркиране на стойност 10 лв. с Вaшата виртуална или физическа phyre Mastercard и вземeте 1 лв. бонус!

Плащайки с phyre Mastercard в приложението, имате шанса да спечелите ваучер за допълнителни 20лв. Промоцията е валидна до 15.03.2019г. Вижте повече тук.

При поръчка на здравословна храна

В този случай, възможността е предоставена от farmhopping, които правят възможен и лесен достъпът до качествени и пресни фермерски продукти, посредством онлайн поръчки.

Всеки път, когато плащате за поръчката си с виртуална или физическа phyre Mastercard получавате промокод за безплатна следваща доставка. Промоцията се активира при първа поръчка над 50 лв. от онлайн магазина farmhopping и плащане с phyre Mastercard.
В края на промоцията 10-те картодържатели, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година!

За тези от вас, които обичат да пазаруват физически, farmhopping са приготвили специална изненада в своите магазини.
Промоцията е валидна до 20.04.2019г., пълни условия вижте тук.

По-ниска такса при потребителски кредит от Klear

Klear е fintech компания, която разбива стереотипите на стандартното кредитиране и дава възможност това да се случи по т.нар. peer-to-peer метод.
Klear среща хора, които искат да вземат кредит с ниска лихва и такива, които търсят добра доходност за инвестициите си.
Ако сте от първата група и сте потребител на phyre можете да се възползвате от 25% по-ниска такса за потребителски кредит от Klear.
Вижте повече информация тук.