Освен снега, усмивките, аромата на канела и приповдигнатото настроение, често свързваме Коледа и с добрина и благотворителност.

Това безспорно е нещо хубаво и още по-хубаво е, че има хора, които се грижат за това доброто да се разпростира не само по Коледа, но и всеки друг ден от годината.

Щастливи сме, че тази Коледа phyre има възможността да си партнира с едни такива прекрасни хора като тези от УНИЦЕФ, които непрестанно и с желание полагат огромни усилия за това светът да бъде по-добро място.

Всеки от вас, който има желание, може мигновено и без такси да изпрати дарение до УНИЦЕФ през phyre. Вие избирате каква да е сумата, ние се грижим трансферът да пристигне мигновено!


Просто изберете УНИЦЕФ от листа с контакит във phyre и изпратете дарение!

УНИЦЕФ ще използва парите, за да направи бъдещето на децата на България по-добро!

Или както те самите казват:

С подкрепата на нашите дарители ще разработим и приложим цялостна програма за превенция и справяне с тормоза и насилието в училище. Ще ангажираме училищното ръководство, учениците, учителите, помощния персонал  и родителите в обща мисия да изградим сигурна училищна среда за всяко дете в България.

Ние като хора, които не само са част от промяната на финансовите услуги, но и водят нейното развитие в България, с радост се включваме и подкрепяме инициативата на УНИЦЕФ, защото се стараем да бъдем промяната, която искаме да виждаме в света във всички негови аспекти!

Включете се и Вие!

#ДаСпремНасилието в училище.