Вече знаем колко ни е полезен phyre за безконтактни плащания с телефон или за мигновени парични преводи до приятели. В тази статия решихме да Ви разкажем за някои приложения, с които можете да надградите употребата му.

Разпределяйте и обединявайте покупките

Случвало ли ви се е да искате да направите плащане за по-голяма сума, например за нов лаптоп, и на касата в магазина да осъзнаете, че не разполагате с цялата наличност само в една от картите си. Тук phyre идва на помощ. Moжете за по-малко от минута да заредите phyre акаунта си със средства от две или повече сметки, с които разполагате и да ги обедините във phyre. След това можете спокойно да заплатите за Вашата покупка с дигиталния си портфейл.

Предпазете се от нежелани онлайн абонаменти с безплатна виртуална Mastercard

Онлайн абонаментите за различни услуги като Spotify, HBO GO, Netflix и други стават все по-популярни у нас. Това е чудесно, но за колко услуги сте се абонирали, по-късно сте спрели да ги ползвате и сте осъзнали факта след месеци?

Използвайте безплатната виртуална phyre Mastercard за абонаментите си. Можете да я контролирате през приложението и да я отключвате само, когато искате да платите с нея. По този начин елиминирате риска да извършите нежелана трансакция или автоматично подновяване на ненужен онлайн абонамент.

Пазарувайте изгодно

Преди да се насочите към магазина или пък докато се придвижвате към него, можете спокойно да проверите най-изгодните оферти във phyre. По този начин ще спестите време и средства от самото пазаруване. Когато плащате на касата, не забравяйте да маркирате картата си за лоялност и да платите през телефона. Става феноменално бързо и всички на опашката след Вас ще са Ви благодарни. Може и да получите няколко въпроса от типа на “Как стана това?”.

Имате бърз достъп до кеш в чужбина

Отишли сте на почивка в Словения, обаче сте решили, че освен 3 дни в Любляна, искате да се разходите из някои по-малки села. Няма какво да се лъжем, ще Ви трябва малко евро в брой. Aко имате физическа карта от phyre, проблемът се разрешава веднага до най-близкия банкомат. Предимство: фиксирана такса при всякакви суми, без значение на коя банка е устройството и кой ден от седмицата се извършва трансакцията. С phyre винаги можете да сте адаптивни и спокойни, когато изпаднете в подобни ситуации.

Споделяйте phyre с приятели и печелете

Като потребител на phyre имате свой персонален phyre линк, който можете лесно да споделяте с приятели. Всеки, който инсталира phyre през Вашия линк получава 2 лв. в профила си.  Веднага, щом зареди акаунта си и направи първото си плащане, Вие също получавате 2 лв.За да споделите линка си влезте в таб "Печели" (Earn) в приложението и изберете бутона “Share link” (Сподели линк). Използвайте приложения като Messenger или Viber, през което да изпратите Вашия персонален линк до приятели.