Добре знаем народната приказка, че капка по капка - вир става. До болка знаем също, че всяка малка крачка е голяма стъпка напред, стига да сме достатъчно смели и да виждаме далеч отвъд видимия хоризонт.


Математиката е вярна


В особени времена като тези, когато социалната дистанцираност е превантивна мярка за физическо здраве, повече от всякога имаме нужда да се почувстваме част от едно цяло. Едно силно и непоколебимо цяло, което ще преодолее изпитанието и ще продължи напред. Точно от това ни трябва сега - обединение. А лекарите и медицинските лица имат още по-силна нужда от това. В такива времена уравнението е 1% = 100% помощ.

Вие пазарувате, ние даряваме


Между 30 март и 30 април с всяка своя покупка онлайн с виртуална карта или безконтактно на ПОС терминал помагате на медицинските работници, които се грижат за болните от COVID-19. 

В този период phyre дарява за всяка ваша покупка 1% от стойността ѝ за кампанията на Министерство на здравеопазването в помощ на медицинския персонал с осигуряване на специализирана медицинска апаратура и лични предпазни средства. Вие плащате онлайн или безконтактно с телефон, а ние даряваме за каузата с всяка ваша покупка. Така, ползвайки дигиталния портфейл в ежедневието си, вие творите добрина!

Набраните средства ще бъдат преведени по специално създадената дарителска сметка към Министерство на здравеопазването. 


Ако все пак изпитвате непреодолимо желание да дарите от своите лични средства за каузата - и това е възможно през приложението


За да дарите за каузата през дигиталния си портфейл, следвайте няколко прости стъпки:

  • Натиснете бутона Изпрати
  • Изберете опцията Дари с phyre
  • Изберете МЗ за справяне с COVID-19 и въведете желаната сума


Върху даренията за тази кауза няма такса за банков превод - това дарение е абсолютно безплатно.

 

Споделете каузата с приятели.

Останете у дома.

Бъдете здрави!


Пълните условия на кампанията “1% е 100% помощ”
може да разгледате тук.